Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Vesimies


Pidät itsenäisyyttä suuressa arvossa ja haluat tehdä asiat omalla ainutlaatuisella tavallasi. Monet seksikokemuksistasi tapahtuvat päässäsi. Olet kiinnostunut koko ihmiskunnasta, mutta parisuhteessa olet usein täysin neuvoton. Rakkaus on sinulle suuri arvoitus.

Olet tiedostava ja tunnet olevasi osa koko ihmiskuntaa, eikä sinun ole helppo suunnata huomiotasi yhteen ainoaan ihmiseen. Haluaisit vain leijailla kaiken muun yläpuolella ja katsella alas maailmaan.

Edustat vapautta, mutta olet kuitenkin varovainen ja tutuissa asioissa pitäytyvä. Lopputuloksen usein on, että kangistut kaavoihisi, mutta kaavasi ovat kapinallisia ja omalaatuisia. Toimit usein erillä tavalla kuin muut - silloinkin kun se on etujesi vastaista.

Kuljet aina askeleen edellä muita. Kun yhteiskuntaan kehittyy vaikkapa uusi eroottinen trendi se on sinulle jo perin juurin tuttua asiaa. Kumppanisi on ehkä vaikea ymmärtää eriskummallisuuttasi etkä aina itsekään ymmärrä itseäsi. Varsinkin rakkaus aiheuttaa sinussa ristiriitaisia tunteita - toisaalta haluat parisuhteen, mutta toisaalta kaipaat etäisyyttä. Tarvitset paljon tilaa, mutta toisaalta haluisit asettua aloillesi. Kun suunnittelet toisen viettelemistä luonteesi eri puolet käyvät kaksintaistelua ja horjut kiinnostuksen ja torjunnan välillä. Ryhdyt suhteeseen, mutta päätät sen vielä nopeammin. Seksielämäsi on usein satunnaista, kunnes löydät kumppanin, joka auttaa sinut vakiintumaan.

Ei ihme, että seksi ja parisuhde saavat sinut joskus hämmentymään. Järkesi sanoo "älä vain tee sitä" kun taas tunteesi sanovat "anna mennä". Et ole aina perillä ympäristösi tapahtumista. Saatat herätä aamulla uuden kumppanin vierestä tietämättä, mitä on tapahtunut. Olet vain sellainen! Sinun on pysyttävä tietyissä rajoissa ja mukauduttava yhteiskunnan odotuksiin. Sisäiset ristiriidat synnyttää jännittynyttä energiaa jota voisit purkaa keksin avulla. Keksit vapaan rakkauden, mutta et oikein tiedä, mitä sillä tekisit.

Olet kekseliäs ja itsepintainen sekä kapinallinen vapaa-ajattelija. Kun estosi katoavat, oudot seksimieltymyksesi voivat järkyttää sovinnaisempia ihmisiä. Säteilet magneettista energiaa ja sinun kosketuksessasi on usein sähköistävää voimaa. Toisaalta osaat rakentaa näkymättömän aidan ympärillesi halutessasi pitää muut loitolla. Tarvitset sekä tilaa että läheisyyttä, mikä on ristiriitainen yhdistelmä. Löydettyäsi sopivan kumppanin olet kuitenkin hyvin uskollinen ja keskität omaperäisyytesi parisuhteen vaalimiseen.

Pelkäät jollain tavoin rakkautta ja sitoutuminen on sinulle vaikeaa, vaikka toisaalta haluat juuri sitä. Rakastuessasi ensimmäisen kerran tunnet pelkoa. Odotat, että rakastettusi sitoutuu suhteeseen ensin, sillä et halua ottaa mitään turhia riskejä. Kun viimein päätät sitoutua, se tapahtuu askel kerrallaan. Et tee mitään suinpäin.

Luonteesi kiinteä puoli nauttii rakastuneena olemisesta ja sinusta on helpottavaa asettua aloillesi kaikkien sisäisten ristiriitojen jälkeen. Osoittaudut yllättävän romanttiseksi ja oikean kumppanin avulla saata jopa oppia osoittamaan kiintymystäsi fyysisesti. Et yleensä harhaudu syrjähyppyihin, ellei vakiintunut parisuhde ajaudu todella huonoon tilaan.

Haluat löytää sukulaissielun, joka tekee elämästäsi täydellistä. Ennen pitkää kyllä huomaat, että se on epärealistinen toive. Mutta silloin olet jo korviasi myöten rakastunut, joten asialla ei ole kuitenkaan mitään väliä.

Vakiintuneena olet uskollinen ja lojaali, jos vain kumppanisi antaa sinulle tarpeeksi omaa tilaa ja riittävästi aikaa harrastaa sinua kiinnostavia asioita. Jos suhde alkaa tuntua liian intensiiviseltä, saatat viheltää pelin poikki hetkeksi - mutta vain mielessäsi. Kun tilanne helpottaa, jatkat siitä mihin kaikki jäi.

Pohkeidesi ja nilkkojesi hellä hyväily voi olla sinusta erittäin eroottista. Kosketuksen pitää olla kuitenkin melko kevyt. Inhoat liian kiihkeitä hyväilyjä. Lempeä hieronta tuoksuvilla öljyillä on sinusta hyvin nautinnollista, samoin koko vartalon hellä siveleminen.

Rakastat vapautta ja tarvitset paljon tilaa. Pidät seurustelusta ja avioliitosta, kunhan sinulla on aikaa myös omille harrastuksille. Sinulle sopisi parhaiten kumppani joka osallistuisi mukanasi vapaa-ajan harrastuksiin ja rientoihin. Tarvitset partnerin, joka on samalla aaltopituudella eikä ala lähennellä kesken älyllisen keskustelun. Henkinen yhteensopivuus on sinulle tärkeämpää kuin syvät tunteet. Haluat myös rakastettusi nauttivan seksistä, mutta et siedä kovin monia vaatimuksia. Inhoat myös rajuja tunteenpurkauksia. Ihannekumppanisi käyttäytyy rennosti ja lempeästi, varsinkin muiden nähden.

Haluat tehdä asiat aina omalla epäsovinnaisella tavallasi. Sinua on turha yrittää saada sopeutumaan normeihin, sillä olet äärimmäisen itsepäinen. Tiedät mistä pidät!

Inhoat syvästi nalkutusta, arvostelua ja komentelua. Tällainen käytös saa sinut pitämään entistä tiukemmin kiinni omista toimintatavoistasi. Et siedä myöskään minkäänlaista rajoituksia, sillä sinusta säännöt on tehty rikottaviksi. Vaikka oletkin vakiintuneessa suhteessa uskollinen, omistuksenhaluinen kumppani voi karkottaa nopeasti luotaan. Inhoat rajoituksia niin paljon, että jopa partnerin paino saattaa seksin aikana ahdistaa sinua.

Fantasiasi ovat eloisia ja kekseliäitä. Haaveilut ja kuvitteleminen ovat sinulle helppoa ja luonnollista. Haaveilet harvoin kahta kertaa samasta asiasta, mutta silti sinulla voi olla pari lempifantasiaa. Kokeilet mielelläsi uusia asioita ja fantasioiden avulla voit testata erikoisia mielihalujasi järkyttämättä partneriasi.

Ajatusmaailmasi on lennokasta ja mielikuvituksekasta. Fantasiasi saattavat sijoittua varsin erikoisiin paikkoihin maan ulkopuolelle. Uskot ehkä, että ulkoavaruudessa on elämää ja fantasioihisi liittyykin ehkä avaruusolentoja. Humanoidit ehkä sieppaavat sinua tai sitten löydät itse avaruusolennon ja suoritat sen kanssa seksuaalisia kokeiluja.

Lempipaikkasi voisi olla jossain ikivanhassa pyhässä paikassa, kuten pyramidissa. Siellä toivoisit voivasi avata oven toiseen maailmaan kristallien ja kynttilöiden avulla. Sinulle kelpaa oikeastaan mikä tahansa vähän erikoisempi ympäristö.

Harrastat joko pikasuhteita tai etsit elinikäisen kumppanin, eikä muita vaihtoehtoja juuri ole. Sinulla on oikeastaan kaksi tapaa suhteen päättämiseen. Kaikki riippuu siitä, kumpi vaikuttaa sinuun enemmän eroamishetkellä - ja kauanko olet kiistänyt ongelman olemassaolon. Et yleensä piittaa tunneperäisistä pulmista, ennen kuin ne muuttuvat sietämättömiksi.

Erotessa hylkäät yleensä kaiken menneisyyteen liittyvän. Kävelet ulos ovesta taaksesi katsomatta ja aloitat kaiken taas alusta.

Sopiva kumppani voisi opettaa sinua rentoutumaan ja pitämään hauskaa. Kun sinulla on hauskaa, myös läheisyys sujuu sinulta paremmin. Kumppanisi on syytä varautua kaikenlaiseen odottamattomaan. Haluat olla erilainen.Lähetä Vesimiehen erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com