Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Vaaka


Tarvitset kumppanin tunteaksesi itsesi kokonaiseksi. Parisuhde on sinulle tärkeintä elämässä. Nautit voidessasi miellyttää muita ja koska mukaudut toisten tarpeisiin ovat suhteesi aina harmonisia.

Olet dualistinen eli kaksijakoinen merkki, mikä tarkoittaa, että luonteessasi on kaksi puolta. Yleensä näytät hurmaavan puolensa ja kaikki pitävät sinua todella mukavana. Kuitenkin osaat johtavana ilman merkkinä myös suostutella tai imarrella niin hienovaraisesti muut taipumaan tahtoosi, etteivät nämä edes huomaa tulleensa manipuloiduksi. Inhoat riitoja ja yrität vältellä niitä sulavan käytöksesi avulla.

Kommunikointi on sinulle äärimmäisen tärkeää. Haluat kumppanisi ymmärtävän sinua ja keskustelet ja selvittelet asioita tuntikausia. Kysyt vähänväliä kumppanisi mielipiteitä, vaikka todellisuudessa haluat tämän vain myöntävän, että olet oikeassa. Saatat kuunnella, mitä mieltä toinen on, mutta se ei yleensä muuta käsitystäsi asioista.

Positiivisena johtavana merkkinä kätket sisällesi synnynnäistä itsekkyyttä, millä yleensä yllättää kumppanin, kun tämä viimein huomaa sen - näytäthän aina taipuvan muiden tahtoon. Näennäinen mukautuminen on kuitenkin joskus vain yhteenottojen välttelyä. Voit myöntyä toisen pyyntöön, mutta et välttämättä pidä lupauksiasi vaan teet niin kuin itse haluat. Jos alistut kompromisseihin, saatat menettää kosketuksen omiin tarpeisiisi. Nämä tarpeet vaativat kuitenkin ennen pitkää huomiota osakseen, ja se voi tapahtua varsin voimallisesti ja yllättää sekä sinut että kumppanisi.

Sinulle on suotu paljon vetovoimaa ja eroottista karismaa, etkä epäröi näyttää niitä hyväksesi saadakseen tahtonsa läpi. Hallitsevan planeettasi Venuksen ansiosta olet paljon kiihkeämpi miltä vaikutat. Voit hyväillä kumppaniasi hellästi tuntikausia, kunhan vain kumpikin saa siitä nautintoa. Ilmapiirin pitää olla aina miellyttävä, sillä jo aavistus eripuraisuutta tai karkeutta saa sinut vaivaantuneeksi.

Haluat harrastaa rakastettusi kanssa romanttisia asioita, kuten soudella järvellä tai syödä illallista kynttilöiden valossa. Sinulta on turha odottaa pikaista, ennalta suunnittelematonta seksiä. Haluat olla aina hyvänäköinen ja huoliteltu, joten kumppanin pitää vain yrittää tukahduttaa omat halunsa, ellei sinulla ole kauneudenhoitovälineitä mukanasi.

Pahin ongelmasi on päättämättömyys. Toisaalta kaipaat parisuhdetta, mutta toisaalta sinun on erittäin vaikea valita kahden kumppanin välillä - tai edes päättää pitäisikö sinun ryhtyä suhteeseen vai ei. Olisiko se kaiken vaivan arvoista? Eikö olisi parempi, että olisit vain hullun lailla rakastunut? Elämäsi on täynnä tällaisia kysymyksiä.

Päättömyytesi johtaa usein siihen, että jätät päätökset muiden tehtäväksi. Olet melko laiska, ja laiskuus ulottuu myös seksielämääsi. Jätät seksin mieluummin väliin, jos se merkitsee fyysisiä ponnisteluja.

Olet taipuvainen tunteellisuuteen ja romanttisuuteen. Rakastuneena haluat kertoa tunteistasi koko maailmalle. Haluat kihlasormuksen ja suuret kauniit häät, joista olet aina haaveillut. Teet kaikkesi, jotta kumppanisi olisi onnellinen. Järjestät kynttiläillallisia ja tapaamisia paikkoihin, joissa voi olla kauniiden ihmisten keskuudessa. Ympäristö merkitsee sinulle todella paljon, etkä pysty rentoutumaan ja nauttimaan seurustelusta rakastettusi kanssa, ellei miljöö ole kaunis ja harmoninen. Omien ja kumppanisi vaatteiden pitää olla myös samantyyliset.

Olet taitava partneri ja otat huomioon kumppanisi tarpeet. Puhut mielelläsi, ja intiimi jutustelu onkin sinulle oikeastaan yhtä tärkeää kuin seksi. Tahdot tietää, miltä rakastetustasi tuntuu, ja kertoa hänelle omista tunteitasi. Kaipaat ihailua ja imartelua, ja haluat kuulla, miten hyvän näköinen olet ja miten paljon kumppanisi rakastaa ja arvostaa sinua. Muuten tunnet itsesi hylätyksi.

Sinulla on korkeat vaatimukset kumppanisi suhteen, ja hyvin harva yltää niihin. Rakastuneena suurimpia ongelmia on, ettet halua loukata kumppanisi tunteita tai saada itse sydänsuruja. Siksi jätät mielelläsi ikävät asiat sanomatta. Ne jäävät kuitenkin varjostamaan suhdetta, jos niitä ei selvitetä puhumalla. Olet synnynnäinen diplomaatti, joka osaa varmasti puhua myös hankalista asioista suututtamatta kumppaniasi.

Vyötäröltä kiinni pitäminen tuntuu sinusta eroottiselta, etenkin jos kumppanisi hyväilee samanaikaisesti selkääsi. Kävelet myös mielelläsi rakastettusi kanssa kädet toistenne vyötäisillä. Pakarat ovat erogeenisin alueesi. Niiden hyväily, hellä nipistely ja hieronta saavat kaipuusi heräämään.

Olet erittäin hienostunut, ja kaiken seksiin liittyvän pitää olla harmonista ja kaunista. Kaipaat juuri oikeita kohteliaisuuksia, aistillista esileikkiä ja miellyttävää ympäristöä. Haluat näyttää hyvältä ja tuntea olosi hyväksi. Jos sinua hoputetaan tai painostetaan, tunnelma on pilalla. Odotat kumppaniltasi kohteliaisuuksia ja huomaavaisia eleitä myös vakiintuneessa parisuhteessa. Kun olet päättänyt solmia avioliiton rakastettusi kanssa, haluat virallistaa lupauksen sormuksella. Ja sormuksen täytyy olla arvokas - inhoat halpoja jäljitelmiä. Kiihotut lempeydestä ja hellyydestä ja kohteliaisuuksista. Kaipaat kiihkeästi imartelua, ja korvaasi kuiskatut rakkauden sanat ja romanttiset eleet saavat sinut yleensä syttymään. Pidät aisteja hivelevistä hienostuneista parfyymeista, kynttilöistä, suitsukkeista ja hierontaöljyistä. Nautit myös aistillisesta materiaaleista, eikä sinun herkkä ihosi edes siedä karkeita kankaita.

Inhoat kaikkea karkeaa, alhaista ja rahvaanomaista - niin sanoja kuin tekoja. Et siedä ihmisiä, jotka ovat äänekkäitä, meluisia ja rehenteleviä. Sinulla on hyvin tiukat soveliaisuuskäsitykset ja odotat myös kumppanisi noudattavan niitä.

Kumppanisi pitää olla hyvänäköinen ja sinua raivostuttaa jos tämä ei olet peseytynyt tai ajanut partaansa. Odotat kumppanisi pukevan ylleen parhaat vaatteensa teidän tapaamistanne varten. Vaatteet saavat olla rennot, mutta niiden täytyy olla tyylikkäät, eivätkä ne missään nimessä saa olla epäsiistit tai lököttävät. Eniten inhoat kaikenlaisia kahnauksia. Parisuhteessa ei saa olla ristiriitoja, yhteenottoja, ikäviä kohtauksia, arvostelua tai nalkutusta eikä kumppanisi saa esittää mielestäsi kohtuuttomia vaatimuksia sinua ajan - tai energiakäytöstäsi.

Haaveilet romanttisesta seurustelusta ja täydellisen kumppanin löytämisestä. Voit helposti unelmoida tuntikausia ihanasta rakastetusta ja suurista seurapiirihäistä. Haluat kumppanin, joka ihailee, imartelee ja jumaloi sinua. Haaveilet hyvänäköisistä julkisuuden henkilöistä. Unelmoit mielelläsi myös pääroolista romanttisessa elokuvassa, jos vastanäyttelijänäsi olisi joku hurmaava tähti. Fantasioidesi avulla voit toteuttaa luonteesi uinuvaa puolta - saatat kuvitella olevasi vaikkapa villi tiikeri sängyssä. Joskus haaveilet myös synkän eroottisesta ja kielletystä kaipuusta huokuvasta partnerista.

Olet nautinnonhaluinen ja pidät fantasioista, joissa olet runsaan eroottisen huomion kohteena. Voit esimerkiksi unelmoida tusinasta orjasta, jotka toteuttavat jokaisen oikkusi ja yrittävät miellyttää sinua kaikin mahdollisin tavoin.

Mielipaikkasi riippuu aina tilanteesta - se voi olla romanttinen pylvässänky loisteliallisessa sviitissä tai sisustussuunnittelijan toteuttama tyylikäs ja aistillinen makuuhuone. Tai sitten se voi olla moottorisänky ylellisessä kattohuoneistossa, josta avautuu upea näköala yli kaupungin. Koska sinun on vaikea tehdä päätöksiä, saatat kokeilla kaikkia vaihtoehtoja ennen lopullisen valinnan tekemistä. Vaihtoehtojen testaaminen voi hyvinkin kestää kuukausia tai jopa vuosia.

Sinun on tavattoman vaikea päättää suhteesi lopettamisesta, mutta tehtyäsi päätöksesi hoidat tilanteen hyvin hienotunteisesti. Inhoat yhteydenottoja ja yrität siksi tehdä erosta mahdollisimman sopusointuisen. Pelkäät toisen loukkaantumista niin paljon, että pysyt usein epätyydyttävässä suhteessa ennemmin kuin pahoitat kumppanisi mielen. Lopulta sinun on kuitenkin pakko lopettaa suhde, sillä riitasointuiset värähtelyt tekevät sinut ennen pitkää sairaaksi. Usein sinulla on jo tiedossa uusi kumppani, joskaan et missään nimessä loukkaisi entistä rakastettuasi kertomalla sitä. Taitavana suostuttelijana saatat hyvinkin ylipuhua kumppanisi katkaisemaan suhteen - ja uskomaan, että se oli alun perin hänen oma ideansa.

Avioliiton tai pitkäaikaisen suhteen kariuduttua riitelyä kammoavana haluaisit kumppanisi muuttavan pois, jotta sinun ei tarvitsisi nähdä sitä vaivaa - paitsi jos aiot muuttaa asumaan uuden rakastettusi luo, jonka olisi parasta alkaa raivata tilaa tavaroillesi hyvissä ajoin.

Olet erittäin hurmaava, karismaattinen ja aina hauska seuralainen. Rakastat flirttailua, eikä sinulta kannat odottaa ikuista uskollisuutta. Harhaudut luvattomille teille aina silloin tällöin, mutta jäätyäsi kiinni olet aina tavattoman pahoillasi. Kysyt kumppanisi mielipidettä kaikista pikkuasioistakin, etkä sitten yleensä piittaa siitä vähääkään. Tai sitten huojut loputtomien eri vaihtoehtojen välillä. Ajattelet kumppanisi tunteita ja suot hänelle runsaasti huomiotta aina silloin, kun et flirttaile muiden kanssa. Et halua loukata kumppaniasi etkä aiheuttaa ongelmia. Kaipaat rauhallista elämää ja parisuhteessasi onkin hyvin harvoin riitoja ja yhteenottoja. Mukautuvaisena tulet usein kumppaniasi puolitiehen vartaan. Toisaalta rennon ulkokuoren alle saattaa piillä ahne onnenonkija.

Erosanalyysissä mainitut tuoteviittaukset voit tilata netistä itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi. rakasLähetä Vaaka erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com