Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Skorpioni


Olet hienostunut ja taitava partneri. Hallitset seksiä, syntymää, kuolemaa ja jälleensyntymistä. Haluat perehtyä elämän synkkiin puoliin, joihin muut eivät uskalla tutustua. Olet kiihkeä ja seksikäs etkä piittaa tabuista. Sinulla seksi on mahdollisuus tutkia tunteiden mystistä syvyyksiä.

Sinut tunnetaan eroottisista taidoistasi ja syvistä tuntemuksista. Viettely näyttää sujuvan sinulta varsin vaivattomasti. Toisaalta intohimoisuutesi ei juurikaan näy päälle päin. Olet erittäin vetäytyvä ja salaperäinen ihminen, etkä paljasta helposti tunteitasi muille. Kumppaniehdokkaittesi täytyy katsoa pitkään ja syvälle silmiisi, ennen kuin he näkevät edes häivähdyksen intohimoasi.

Olet hyvin tunteellinen, joskaan et anna tunteiden ohjailla toimintaasi. Sinulla on erittäin voimakas sukupuolivietti, ja olet erittäin taitava viettelijä. Siksi sinulla on paljon mahdollisuuksia kiihkeisiin, intohimoisiin seksikokemuksiin. Kiinteänä veden merkkinä voit olla melko petollinen, ja hyödynnät kykyäsi salata tunteesi hurmatessasi herkempiä. Useimmat kumppanisi antautuvat auliisti vieteltäviksi, mutta toiset eivät ymmärrä koskaan, mikä saa sinut syttymään. Vaikka olet veden merkki, suhtaudut kumppanisi tunteisiin joskus uskomattoman välinpitämättömästi. Tiedät vaistomaisesti, miten toinen vietellään, mutta kiinteän luonteesi vuoksi sinun on toisinaan vaikea huomata muita ihmisiä. Kun olet päättänyt jotakin, mikään ei saa sinua muuttamaan mieltäsi. Toisaalta olet herkkä, hellä ja rakastava kumppani, joka saa partnerisi aina syttymään. Tunteista puhuminen on sinulle tärkeää ja voit saavuttaa lähes taianomaisen yhteyden rakastettusi kanssa.

Olet puoleesi vetävä ja innokas viettelijä ja se saa sinut tuntemaan voimakasta täyttymyksen kaipuuta. Luonteesi synkistä puolista sekä intensiivisyydestä, salaperäisyydestä ja rohkeudesta on vastuussa Pluto. Et voi viettää huoletonta, pinnallista elämää, vaan tunnet tarvetta perehtyä intohimon eri ulottuvuuksiin. Saatat kiihottua vallantunteesta. Saatat esimerkiksi panna kumppanisi anelemaan, jos tämä haluaa seksiä. Tai sitten voit miltei pakottaa haluttoman kumppanisi tyydyttämään lihalliset tarpeensa. Saatat myös teeskennellä välinpitämätöntä, kun joku puoleensavetävä ja sinusta selvästi kiinnostunut henkilö yrittää iskeä sinua. Siten hän saa ohjat omiin käsiinsä. Juonittelet, vehkeilet ja pähkäilet.

Voit joutua helposti pakkomielteiden valtaan. Himoitessasi jotakuta et ajattele mitään muuta kuin tätä. Rakastuneena taas haaveilet sydämesi valitusta koko ajan. Rakkaus, himo ja vietit ovat kaikki tärkeitä sinulle ja rakkaussuhteesi ovat palavia ja kiihkeitä. Pystyt harvoin olemaan pitkään täydellisessä selibaatissa, ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta tyydyttää viettejäsi, seksuaalisesta täyttymyksestä tulee sinulle pakkomielle. Et yleensä ole valmis olemaan kovin pitkään ilman seksiä, vaan etsit pian halukkaan partnerin.

Et rakastu helposti, mutta kun rakastut teet sen todella syvästi. Etsit todellista sukulaissielua, jolle voit paljastaa syvimmän, synkimmän puolesi ja joka ei hätkähdä sitä. Kumppanisi pitää myös ymmärtää iloista ja reipasta puoltasi, pysty nauttimaan voimakkaista ja kiihkeästä seksuaalisuudestasi sekä tajuta pakkomielteitäsi. Rakastettusi rakkauselämä pitää olla yhtä intohimoista kuin sinunkin. Löydettyäsi tällaisen kumppanin olet erittäin lojaali. Saatat harhailla aika ajoin - sinulle lojaalius ja uskollisuus ovat aina kaksi eri asiaa - mutta palaat aina kumppanisi luo.

Odotat rakastetultasi uskollisuutta ja olet sangen omistushaluinen ja mustasukkainen. Siedät kevyen flirttailun, joka tuo esiin sinun luonteesi masokistisen puolen ja kidutat itseäsi ajatuksilla "entä jos…". Kumppanisi keimailu voi herättää sinussa syvää epävarmuutta, jolloin vetäydyt yksin hautomaan synkkiä ajatuksia. Et anna hevillä anteeksi. Arvostat kumppaniasi joka vaistoaa mielialasi, mutta silti salaat rakastetultasi syvimmät tunteesi. Sisimmistä tunteistasi pääsee perille vain erittäin intuitiivinen kumppani. Sinun pitää varoa kohtelemasta rakastettuasi liian torjuvasti.

Olet terävävaistoinen ja näet suoraan toisen ihmisen sydämeen. Voit saada lohtua näkemästäsi, mutta yksityisyyttä arvostavat kumppanisi pitävät sitä tunkeilevana käytöksenä. Suunnaton kiihkeytesi saattaa hyvinkin pelottaa aremman ihmisen tiehensä suhteen alkuvaiheessa.

Esittelet mielelläsi eroottisia taitojasi ja pystyt tuottamaan loputonta nautintoa sekä itsellesi että kumppanillesi huolellisesti ajoitetuilla liikkeilläsi. Olet kiinnostunut mystiikasta ja löydät itämaisista rakastelutekniikoista varmasti monia kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Pidät kaikenlaista hierontaa eroottisena. Hieronta voi sytyttää sinun kaipuusi niin voimallisesti, että et voi yksinkertaisesti pysty odottamaan täyttymystä enää hetkeäkään. Usein hieronnat jäävätkin sinulla puolitiehen.

Eroottisuutesi on kiihkeää ja monimutkaista. Sinulla on synkkiä haluja ja kuvitelmia, joita toteutat mielelläsi. Osa niistä on harmittomia, mutta osa niistä saattaa tuottaa kipua sinulle tai kumppanillesi. Tutkit innokkaasti nautinnon ja kivun välistä yhteyttä. Sinun on kuitenkin syytä varmistaa, että myös partnerisi on halukas leikkeihisi. Olet analyyttinen ja nautit asioiden syiden pohtimisesta ja kaikenlaiset mysteerit kiehtovat sinua. Myös unien ja alitajunnan maailma on sinusta kiehtovaa.

Olet syvällinen ja inhoat kevytmielisyyttä ja kyllästyt helposti elämän pinnallisuuteen. Et myöskään pidä joutavasta ja turhanpäiväisestä höpötyksestä. Tarvitset tilaa ja omaa rauhaa, etkä kestä tunkeilevia ihmisiä. Et myöskään halua muiden ihmisten tunteiden häiritsevän mielenrauhaasi.

Paljastat tuskin koskaan eroottisten fantasioidesi koko kirjoa. Osa kuvitelmiasi ovat intensiivisiä ja synkkiä. Fantasioiden avulla pääset tutkimaan elämän tabuja ja oman mielesi kätkettyjä puolia, jotka kiehtovat sinua suuresti. Kilteimpiin fantasioihisi liittyy seksikkäitä pitsialusasuja ja string-housuja, kiihkeää seksiä ja mustaa nahkaa. Ruoskat ja orjat tottelevat sinun jokaista käskyäsi. Toisinaan kuvittelet millaista olisi olla alistettuna. Saatat unelmoida, että intohimoinen muukalainen ryöstää ja ottaa sinut omaksesi. Saatat fantasioissasi joutua myös seksiorjaksi tai muuten nöyryytetyksi. Kivun ja nautinnon sekoittuminen saa sinut tuntemaan voimakasta eroottista kiihtymystä ja vilkkaassa mielikuvituksessasi tuotat kipua lukemattomin eritavoin.

Myös mystiikka kiehtoo sinua ja olethan itsekin salaperäinen. Sinun lempipaikkasi voisi olla hyvinkin ylellisen hotellin haaremisviitti Fesin vanhassa kaupunginosassa Marokossa. Rakastat myös vaaraa ja siksi juhlien isäntäväen makuuhuone saattaa olla sinusta erittäin kiihottava paikka jos sinun oma kumppanisi on alakerrassa. Vankityrmät, luolat ja vastaavat paikat vetoavat sinuun, samoin veden läheisyys. Romanttinen luola tai venemaja meren tai järven rannalla on sopiva lemmenpesä sinulle.

Olet kuitenkin varsin lojaali kumppani, ja suhteesi kestävät yleensä pitkään. Vakiintuneena olet erittäin vastahakoinen lopettamaan suhdetta, ja eroamispäätösten tekeminen vie sinulta todella kauan. Lähdet vasta sitten kun tilanne muuttuu todella sietämättömäksi ja silloinkin taipumuksesi masokismiin saattaa saada sinut jatkamaan suhdetta. Lopulta kuitenkin räjähdät ja kävelet pois raivon vallassa etkä palaa enää koskaan. Jos eroaminen on kumppanisi toive, hänen on syytä olla varuillaan. Olet loukkaantuneena todella kaunainen. Haudot raivoissasi synkkiä mietteitä ja suunnittelet kostoa. Kärsivällisenä odotat kuitenkin varsin pitkään tilaisuutta kostaa. Kestää ikuisuuden ennen kuin annat anteeksi ja vielä kauemmin ennen kuin unohdat. Olet harvoin ystävä entisen kumppanisi kanssa.

Rakastat kaikkea arvoituksellista ja kiehtovaa. Ihanteellinen lahja sinulle olisikin viikonloppujuhlat, joissa ratkotaan murhamysteeriä - etenkin jos kumppanisi muistaa pakata mukaan sinulle mieluisimmat seksilelut. Eksoottiset paikat kiehtovat sinua. Tulet todella onnelliseksi kumppanista, joka ymmärtää sinun fantasioitasi.

Tarjoat kumppanillesi suunnatonta kiihkeyttä, kestävää rakkautta, voimakasta intohimoa ja järkkymätöntä lojaalisuutta - kunhan hän on vain uskollinen. Olet mustasukkainen ja melko kiivasluonteinen. Kumppanisi hairahdus tietää rajuja yhteenottoja. Et läheskään aina paljasta todellisia tunteitasi, mikä hämmentää ehkä muita ja kumppaniltasi vaaditaankin hyvää harkintakykyä. Mielialasi vaihtelevat ja harrastat itsetutkiskelua, mutta et yleensä näytä sitä ulospäin. Kumppanisi saa usein tietää ongelmistasi vasta kun raivostut tai masennut.

Erosanalyysissä mainitut tuoteviittaukset voit tilata netistä itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi. rakasLähetä Skorpioni erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com