Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Rapu


Et koskaan lähesty päämäärääsi suoraan, vaan etenet mieluimmin sivuttain. Asenteesi seksiin ja viettelyyn on samanlainen. Välinpitämättömän kuoren alle kätkeytyy kiihkeä sisin, ja kun intohimo valtaa sinut, et yleensä jätä asiaa sikseen.

Olet oikukas, herkkä ja haavoittuva. Et vaikuta eroottisesti kykenevältä, mutta pinnan alla on pehmeä sisin, joka pelkää sydänsuruja. Et paljasta tunteitasi helposti, vaan yrität suojella itseäsi kaikin keinoin. Joskus menet niin pitkälle, että rakennat ympärillesi vankan muurin ja tarvitset todella luotettavan kumppanin ennen kuin tulet esiin muurisi takaa. Sisällytät seksiin tunneperäistä juonittelua, jonka tarkoitus on pönkittää itsetuntoasi. Teet usein aloitteen seksiin, joskin teet sen ehkä tyypillisen epäsuorasti.

Vehkeilysi johtuu synnynnäisestä yliherkkyydestä ja salamannopeista mielialanmuutoksista, mutta joskus myös manipuloit kumppaniasi saadaksesi asioita, joita tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi. Mielialasi vaihtelevat nopeasti. Lausetta "Ei tänä iltana kulta, päätäni särkee", voi pian seurata murjottava "Etkö sinä rakasta minua enää?" Kuoresi alta voi putkahtaa erille yhtäkkiä aistillinen ja viekoitteleva olento, eikä kumppanisi enää tiedä mitä ajatella.

Pystyt peilaamaan rakastettusi tunteita. Kuun vaikutus vahvistaa tätä kykyä, eikä sinun kumppanisi useinkaan tajua, että sinä vain heijastelet hänen tunteitaan, vaan saattaa hyvinkin uskoa, että tunnet itsekin sillä tavalla.

Sinulla on suunnatonta herkkyyttä ja olet oikukas. Mielialasi ja mieltymyksesi vaihtelevat suuresti. Toisinaan kaipaat vilkasta seuraelämää, kun taas toisinaan mieluimmin vetäydyt omiin oloihisi.

Sinulla on voimakas hoivaamistarve. Eroottinen tyylisi on hellä, huolestunut ja antelias. Haluat pitää huolta kumppanistasi ja saatat ajautua satunnaisiin suhteisiin lähinnä säälin eikä himon vuoksi. Tosin jotkin vietit ohjailevat toimiasi.

Lempeästi voit myös houkutella puolivahingossa jonkun sänkyyn kanssasi ja sitten yrität saada suhteen toimimaan, jotta et pahoittaisi toisen mieltä. Haavoitut helposti ja oletat tavallisesti muiden olevan yhtä herkkiä kuin sinä itse. Useimmat ihmiset kestävät hyvin suhteen päättymisen, jos seksi on ollut ainoa osapuolia yhdistävä tekijä. Sinunkin tulisi tämä oppia! Herkkänä voit kuitenkin selviytyä suhteen kariutumisesta, onhan sinussa kuitenkin enemmän kuin ripaus häikäilemättömyyttä.

Haluat suojella aina muita. Tämä saattaa johtaa seksuaaliseen omistushaluun. Kohtelet joskus kumppaniasi kuin äiti- käyttäydyt siten kuin kumppanisi olisi lapsi ja pidät tätä tarkasti silmällä. Tällainen asenne voi tuoda suhteeseen omituisia vivahteita, joten jos kumppanisi vaikuttaa vaivaantuneelta, sinun kannattaa miettiä, käyttäydytkö liian äidillisesti.

Olet tunteellinen ja romanttinen ja rakastuneena haluat saada kaiken: sydämiä, kukkia ja suuret häät. Kaipaat myös paljon hyväilyjä ja suudelmia. Kumppanisi on oltava sinun kanssasi emotionaalisesti samalla aaltopituudella. Jos voit puhua kumppanisi kanssa tunteistasi, helliä ja hoivata tätä niin kumppani tuntee itsensä todella rakastetuksi. Odotat kyllä itsekin saavasi samanlaista kohtelua.

Suurin ongelmasi rakkaudessa on yliherkkyys. Olet mustasukkainen ja omistushaluinen. Haluat kumppanisi jakamattoman rakkauden, koska silloin tunnet olosi turvalliseksi ja uskot että sinua todella rakastetaan. Tarvitset jatkuvaa rakkauden vakuuttelua ja suhteesi toimii paljon paremmin, jos kumppanisi ymmärtää tämän. Kumppanisi on myös hyväksyttävä se, että kaipaat silloin tällöin omaa rauhaa ja hiljaisuutta. Tarvitset aikaa haaveiluun ja itsetutkiskeluun, eikä yksinvetäytymisesi merkitse sitä, että rakkautesi olisi hiipumassa. Sinun olisi ehkä hyvä kertoa tästä tarpeesta rakastetullesi, ettei tämä tunne itseään syrjityksi.

Vietät paljon aikaa keittiössä. Olet ehkä erinomainen kokki ja osoitat rakkauttasi tarjoilemalla kumppanillesi herkullista ruokaa.

Rinnat ja vatsa ovat sinun erogeenista aluettasi. Sinusta voi kuitenkin tuntua uhkaavalta, kun joku koskettaa näitä vartalon kohtia ja siksi partnerisi kannattaisikin aloittaa hyväily jostain muualta. Suudelma saa sinut ehkä parhaiten sopivaan mielentilaan. Rintasi ovat hyvin herkät, minkä vuoksi rintojen sively tuntuu sinusta ehkä paremmalta kuin kiihkeä hyväily tai näykkiminen. Nautit suudelmista ja hyväilyistä ja sinusta on ihanaa käpertyä rakastettusi viereen. Pidät myös mielelläsi kumppaniasi kädestä kiinni. Sinusta on romanttista kävellä käsi kädessä ja viettää tunti kausi puiston penkillä tai istua sohvalla käsivarret kumppanin ympärillä.

Eniten kaipaat turvallista, luotettavaa rakastettua, joka tuntee samoin kuin sinä. Haluat kumppanisi rakastavan ja hoivaavan sinua samalla tavalla kuin sinä itse hoivaat ja rakastat häntä. Silloin pystyt täysin siemauksin nauttimaan omasta ja kumppanisi vartalosta. Syötäväksi keksityt vartalomaalit ovat ehkä juuri keksitty sinua varten! Myös mansikat ja kermavaahto maistuvat sinulle hyvin.

Nautit myös kovasti hyvästä ruoasta. Arvostat kynttilävalaistusta ja rauhallista, romanttista tunnelmaa ja tuijottelet kumppaniasi silmiin. Herkullisten makupalojen syöttäminen rakkaallesi on mielestäsi eroottista.

Inhoat suunnattomasti, että rauhaasi häiritään. Karkea kumppani, joka painostaa sinua läheisyyteen liian nopeasti sammuttaa halusi tehokkaasti. Et myöskään halua kertoa fantasioitasi ensimmäisillä treffeillä. Vaara vaikuttaa sinuun lamaannuttavasti ja et halua mennä suudelmia pidemmälle julkisella paikalla tai tilanteessa, joissa on olemassa pienikin vaara tulla yllätetyksi.

Roolisi fantasiassa voi olla mikä tahansa kunhan se päättyy kuvitelmaan kiihkeästä seksistä ja ikuisesta rakkaudesta. Sinulla on vilkas mielikuvitus, vaikkakin paljastat fantasiasi vain kaikkein läheisemmille rakastetuillesi. Haaveilet aktiivisesta, pitkästä seksikohtauksesta. Teet aloitteen ja hallitset tilannetta kuin tilannetta. Sinulle fantasia ei ole vain jotain, mitä tapahtuu mielessäsi. Se on emotionaalinen tapahtuma, aivan kuin seksikin. Fantasia ei toimi jos siihen ei uppoa kokonaan. Kuvitelma tempaisee sinut täysillä mukaansa ja tuo kätketyt tunteet esiin. Fantasiasi sallivat sinun sellaisia tunteita ja aistimuksia, joita et ole valmis kohtaamaan todellisuudessa. Ja kuvittelet mielessäsi kohtauksia, joita et missään nimessä edes oikeasti haluaisi toteuttaa. Kuvitelmiesi kautta voit purkaa pimeää puoltasi, jonka olemassaoloa et tohdi tunnustaa edes itsellesi.

Romanttinen ja rauhallinen sopukka rannalla ovat sinulle oivallisia lemmenpesiä. Kaiken kruunaisi korillinen aistillista naposteltavaa ja iso kasa tyynyjä ja huopia joihin voit kääriytyä. Pidät ehkä uimisesta, joten rakastelu vedessä tai veden äärellä on sinusta erityisen nautinnollista.

Suuria nautinnonaiheita voivat sinulle olla myös suihkussa tai kylvyssä käyminen rakastettusi kanssa. Sauna taas on luultavasti liian kuuma paikka sinun herkälle ihollesi. Sytyttäviä asioita sinulle ovat: Avokado, kuunvalo, meren antimet ja viinirypäleet.

Viihdyt kuitenkin ehkä parhaiten kotona ja nautit rakastelusta takan edessä tai vesisängyssä. Kotisi on siellä missä sydämesi.

Olet uskollinen, etkä yleensä katkaise suhdettasi ohimenevän syrjähypyn vuoksi. Jos kumppanisi on uskoton, katsot sitä ehkä sormiesi lävitse perheen edun nimissä.

Et todellakaan halua päättää suhdetta. Vaikka ymmärrät ettei suhde toimi, et tahdo satuttaa kumppaniasi lähtemällä suhteesta. Jos kumppanisi lopettaa suhteen, kärsit suunnattoman paljon. Muistelet menneitä ja haikailet mitä suhteestanne olisi voinutkaan tulla.

Arvostat avioliittoa ja lupaus pysyä puolison rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä merkitsee sinulle todella paljon. Kaikkein vaikeinta sinulle on lähteä pois kotona. Kestät suhteen kariutumisen ehkä paremmin jos voit jäädä asumaan entiseen yhteiseen kotiin, kaikista muistoista huolimatta. Muuttaminen saa olosi tuntumaan turvattomalta.

Avuliaana kannat aina huolta toisen hyvinvoinnista. Tarjoat yleensä seuralaisillesi ruokaa ja juomaa ensimmäisillä treffeillä. Jälkiruoaksi on luvassa lempeää kohtelua ja sitten kumppani onkin jo koukussa.Lähetä Rapu erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com