Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Leijona


Olet luonnollinen ja rakastat keskipisteenä olemista ja rakastumisen tunnetta. Olet auringon hallitsema ja lämminsydäminen sekä rakastut helposti. Olet myös erittäin kiihkeä ja seksuaalisesti vaatelias ja itsevarma partneri.

Kiinteänä merkkinä et tee aloitetta läheskään niin usein kuin muut tulen merkit. Piirität harvoin kiinnostuksesi kohdetta, mieluimmin vedät ihmisiä puoleesi magneettisella säteilylläsi. Sinut myös huomataan, olet dramaattinen ja elinvoimainen sekä tarmokas. Säteilet vastustamatonta eroottista elinvoimaa joka houkuttelee lumoutuneiden ihailijoidesi kehän ympärillesi. Nautit valtapelistä ja itsetuntoa kohottavasta juonittelusta.

Heittäydyt seksiin täysin rinnoin. Kiinteä laatu ja spontaani tulen elementti antavat yhdessä sinulle voimakkaan sukupuolivietin. Jaksat odottaa täyttymystä, jos tiedossa on vielä suurempaa nautintoa. Harrastat pelejä ja leikkejä, mutta osa niistä muistuttaa valitettavasti kissa ja hiiri-leikkiä. Kumppanisi on syytä varoa kolhimasta ylpeyttäsi. Saatat toisinaan pelleillä, mutta omanarvontunto on sinulle paljon tärkeämpää kuin intohimo, kuten kumppanisi saavat huomata, jos erehtyvät loukkaamaan sinua.

Hallitsevan planeetan Auringon ansiosta olet lämminsydäminen, antelias ja erittäin elinvoimainen. Edustat dramaattisuutta ja hohdokkuutta. Se on loputtoman innokkuuden ja elämänilon lähde, etenkin rakkauselämässäsi. Auringon vaikutuksesta sinulla on vankat mielipiteet asioista. Pidät myös tiukasti kiinni päätöksistäsi.

Sinulla on valtavasti energiaa, eivätkä läheskään kaikki pysy mukana sinun kiivaassa tahdissasi. Rakkauselämässä sinun kannattaa varoa ettet polta itseäsi loppuun käyttäytymällä liian kiihkeästi. Haluat erottua joukosta ja saada arvostusta omana itsenäsi. Vaikka etsitkin koko ajan uusia virikkeitä ja ihailijoita, tahdot ennen kaikkia löytää ihmisen, joka ymmärtää sinun ainutlaatuisuutesi. Löydettyäsi sopivan kumppanin rakastat häntä kiihkeästi ja palavasti.

Olet erittäin intohimoinen ja monipuolinen sekä luova partneri. Et tyrkytä itseäsi kenellekään vaikka haluatkin silti määrät aina tahdin. Olet sinut eroottisuutesi kanssa ja ilmaiset halusi epäröimättä ja kiihkeästi. Rakastat näyttelemistä haluat toteuttaa eroottisia fantasioitasi, mikä saattaa häkellyttää joskus muita. Lämminsydämisyytesi ja täydellinen antautuminen vakuuttaa yleensä partnerin siitä, että seksi kanssasi on ainutlaatuista.

Muutut romanttisemmaksi kun rakastut tosissasi. Saatat tuntea äkillistä halua ostella kukkia ja kalliita lahjoja sydämesi valitulle ja julistat usein rakkauttasi palavasti. Olet synnynnäinen näyttelijä ja rakkaus näyttää tuovan esiin luonteesi runollisen ja tunteellisen puolesi. Osoitat tunteitasi kiihkeällä, intohimoisella seksillä ja kaunopuheisilla rakkaudentunnustuksilla. Haluat tulla nähdyksi parhaissa paikoissa ja näytät mielelläsi rakastettusi kaikille ystävillesi. Tämä pönkittää itsetuntoasi entisestään. Et kuitenkaan järjestä upeita illallisia ja oopperailtoja ainoastaan tästä syystä vaan haluat kaikkien pitävän rakastetustasi ja pääsevän nauttimaan tämän seurasta. Se on tapasi osoittaa rakkauttasi.

Olet lojaali ja uskollinen rakkaudessasi. Saatat kuitenkin rakastua useita kertoja ennen kuin löydät oikean kumppanin ja himo sekä rakkaus sekoittuvat helposti keskenään. Tulen merkkinä sitoudut usein suhteeseen nopeasti, sillä rakastut helposti. Tajutessasi erehdyksensä ajattelet vain saaneesi yhden kokemuksen lisää ja aloittaa uuden suhteen. Olet ikuinen optimisti, joka uskoo aina, ettei hänen tarvitse odottaa kauan uutta rakkautta. Rakastettusi pitää olla ennen kaikkea kumppani ja leikkitoveri. Seksi ei riitä pitämään suhdetta kasassa joskin saatat uskotella itsellesi niin jonkin aikaa. Löydettyäsi todellisen sukulaissielun olet uskollinen ja antelias kumppani.

Rakastat selkäsi hyväilyä, ja etenkin selän alaosan koskettelu tuntuu nautinnolliselta. Jos kumppanisi hieroo tai sivelee kynsillään selkääsi, suorastaan kehräät mielihyvästä. Nautit myös harjalla tai pesusienellä suoritetusta selänpesusta, varsinkin jos kumppani keskittyy selän alaosaan.

Haluat olla huomion keskipisteenä ja sytyt parhaiten silloin kun kumppani keskittyy vain ja ainoastaan sinuun. Kumppanisi jakamaton huomio tekee sinut todella onnelliseksi. Sinusta on ihanaa saada lahjoja - mitä kalliimpia ja hienompia, sen parempi - mutta jo yksi punainen ruusu voi saada sinut sädehtimään onnesta, ja osoitat kiitollisuutesi vaivojasi säästelemättä. Kaipaat rakkautta, mutta kestät senkin jos saat osaksi vain ihailua. Arvostat hauskaa kumppania. Vielä tyytyväisemmäksi tulet jos kumppanisi janoaa seksiä ja nauttii fantasioistaan yhtä paljon kuin sinä itse. Kaipaat kaikkein eniten leikkitoveria. Kiihkosi voi olla melko rajuakin. Pureminen ja raapiminen kuuluvan yleensä seksiisi ja ne kiihottavat sinua usein suuresti. Odotat tavallisesti, että kumppani tulee luoksesi. Suunnattoman onnelliseksi sinut saa jos lähettäisi jonakin päivänä limusiinin hakemaan sinua rakastettusi luo tai ostamalla ensimmäisen luokan lipun johonkin kaukaiseen maahan, missä hän voisi kenties tavata uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia.

Vihaat päättämättömyyttä ja ihmisiä jotka eivät tiedä omaa mielipidettään. Jos kumppani ei osoita tarpeeksi huomiota, lähdet etsimään jotakuta, joka osaa arvostaa sinun ainutlaatuisuuttasi. Et myöskään pidä ihmisistä, jotka väheksyvät erinomaisuuttasi tai yrittävät lannistaa sinun mahtailevan mielialasi. Myöskään ihmiset jotka tuntuvat tietävän asioista sinua enemmän tai yrittävät vastaa sinulta näyttämön eivät saa sinun suosiotasi. Kumppanisi olisikin hyvä tyytyä olemaan taustalla ikään kuin avustajan roolissa. Silloin sinun aurinkoisuutesi säteilevä lämpö ei pääse hiipumaan. Haluat pitää ohjat käsissäsi ja määrät suhteen etenemisen tahdin. Pidät tarkasti huolen siitä, että partneri tietää mistä nautit. Jos kumppanisi yrittää määräillä sinua, hänen on syytä varoa!

Fantasiasi perustuvat ihailun kohteena olemiseen. Saatat hyvinkin viettää tuntikausia peilin edessä haaveilemassa tai ihailemassa näkemäänsä. Harrastat usein stripteasea fantasioissi. Kiihotut kuvitellessasi, että olet huomion keskipisteenä ihailevan yleisön edessä. Myös ajatus seksishow┬┤ssa esiintymisestä kiehtoo sinua. Tällaisiin fantasioihin ei välttämättä sisälly kumppania, sillä luova mielikuvituksesi syytää sinulle runsaasti ideoita niin, että sinä itse ja yleisösi ovat tyytyväisiä. Fantasiasi ja seksileikit liittyvät usein pimeään puoleesi. Nautit suuresti sitomisleikeistä. Joskus haluat esittää dominoivaa roolia, ja toisinaan taas haluat alistua. Sitomisleikkifantasian toteutat usein kumppaniasi sitomaan kätensä löyhästi seksin aikana.

Haaveilet myös hillittömistä orgioista, jossa syödään aluksi ylenpalttisesti ja joissa päädyt lopulta sänkyyn yhdessä noin tusinan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Et todellakaan kaipaa kilpakosijoita!

Mieleisin lemmenpesä olisi sinulle luonnollisesti palatsi. Hätätilanteessa sinulle kelpaa myös palatsimainen hotelli, mikäli sellainen on ylellinen ja siellä on erinomainen huonepalvelu. Toiseksi paras paikka mielestäsi on näyttämö. Pelkkä esiintyminen yleisön edessä on sinulle lähes seksuaalinen kokemus. Oikeastaan sinulle kelpaa mikä tahansa paikka missä hän voi päästää suunnattoman kiihkosi ja kyltymättömän halunsa valloilleen. Ja koska rakastat aurinkoa, tunnet erityistä vetoa eksoottisiin lomakohteisiin.

Olet kiinteä merkki ja suhteet kestävät yleensä melko pitkään - kunnes ne väljähtyvät tai kuvaan astuu uusi ihailija. Etenkin avioituneena olet uskollinen ja suhteen päättyminen voi olla sinulla hyvin vaikeaa. Lyhyenkin suhteen kariutuminen saa sinut murheen valtaan. Sinulle sopii parhaiten lopullinen, selkeä ero, mutta silti tunnet usein halua palata takaisin entisen kumppanisi luo.

Arvokkuus on sinulle erittäin tärkeää. Päätät suhteen hiljaa ja hillitysti, sillä et siedä huutamista ja kiljumista. Jos sen sijaan olet jätetty osapuoli, sisällesi kasautuu paljon kiukkua ja sinun on syytä varoa ettei se räjähdä sisäänpäin ja lamaannuta sinua.

Kun yhteistä omaisuutta jaetaan, kiinteä luonteesi tulee selvästi esille ja lause "tuo on omin" muodostuu sinulle varsinaiseksi sotahuudoksi. Vaikket halua riidellä, keksit kyllä keinon todistaa haluamansa tavarat omiksesi. Yleensä entiset kumppanisi muistelevat yhteistä aikaa haikein tuntein. Miten ihanaa olikaan nauttia luonteesi lämmöstä ja miten upeaa olikaan kokea kuuma eroottisuutesi.

Voimakkaat vietit ajavat sinua etsimään partneria. Tarvitset seksiä säännöllisesti - mieluiten runsaissa määrin. Etsiessäsi seksipartneria et siis läheskään aina etsi vakituista kumppania. Yhden yön jutut sopivat sinulle etkä sekoita himoa ja rakkautta keskenään.

Haluat yleensä kiihkeää seksiä. Rakastuneena muutut kuitenkin romantikoksi, joka rakastaa punaisia ruusuja ja kaikkea sitä, mitä ne merkitsevät. Osoitat rakkauttasi fyysisesti, etkä peittele syviä ja palavia tunteitasi. Imartelua ja huomiota rakastavana haluat isot häät. Vihkipäivä on sinulle tärkeä päivä, jolloin olet todellakin aivan kaikkien huomion kohteena. Olet uskollinen, ja odotat uskollisuutta myös kumppaniltasi. Sydämesi voittanut saa pitää sen hallussaan pitkään.

Erosanalyysissä mainitut tuoteviittaukset voit tilata netistä itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi. rakasLähetä Leijona erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com