Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Kauris


Olet aistillinen ja suhtaudut intohimoon usein varovasti ja haluat odottaa oikeaa kumppania. Sinulle rakkaus on vakava asia. Nuorena olet vakavimmillasi, mutta iän myötä esiin tulee kiihkeä vuorikauris, joka kapuaa epäröimättä kiihkon vuoren huipulle.

Olet järkkymättömän luotettava ja erittäin velvollisuudentuntoinen. Se saa sinut suhtautumaan varovaisesti seksiin. Olet innokas panemaan asioita alulle, ja sinulla on voimakas sukupuolivietti, mutta negatiivinen maan elementti pidättelee sinua ja antaa sinulle suunnattoman itsehillinnän. Sinulla on melko tiukka asenne erotiikkaan, ja saatat pitää seksiä jotenkin sopimattomana. Tämä johtuu osittain sormeaan heristävän Saturnuksen vaikutuksesta ja osittain taas siitä, että ruumiisi ja eroottiset tuntemukset eivät olet suorassa yhteydessä toisiinsa.

Negatiivisuuden ja johtavan maan elementin välisen ristiriidan vuoksi käyttäydyt usein vakavasti ja jäät sanattomasti silloin, kun sinun pitäisi ilmaista tunteitasi. Seksin aikanakin mieluummin huokailet kuin puhut. Kaipaat keskinäistä tunteiden jakamista, mutta maan merkkinä koet keskinäisten tunteiden näyttämisen vaikeana. Yhähdykset ja huokailut ovat sinulle sopiva kompromissi. Vakavasta luonteestasi huolimatta sinulla on ironinen huumorintaju. Olet kärsivällisen sinnikäs ja avulias.

Saturnuksen ansiosta vaikutat nuorena vanhalta. Käyt ikään kuin läpi käänteisen ikääntymisen. Suhtaudut elämään vakavasti. Olet ikätovereitasi kypsempi j tunnet usein kantavasi harteillasi raskasta taakkaa. Iän myötä saavutat koko kypsyytesi ja alat nauttia olemassaolon keveydestä. Saturnus edustaa varovaisuutta, ja pitää olla todella varma kumppanistasi ennen kuin etenet sänkyyn asti. Olet kuitenkin kärsivällinen ja jaksat odottaa oikeaa kumppania. Löydettyäsi sopivan partneriehdokkaan suunnittelet tilannetta vakavasti ja huolellisesti - kiihko ohjaa harvoin käytöstäsi. Sääliksi käy kumppaniasi, joka rohkenee haluta seksiä väärällä hetkellä! Rakkauselämäsi voi muuttua hyvin rutiiniomaiseksi, elleivät muut planeetat kompensoi Saturnuksen vaikutusta.

Rakastut hitaasti. Vetovoimasi kasvaa ja keskinäinen luottamus lisääntyy vähitellen, kunnes lopulta huomaat olevasi syvästi rakastunut. Vakiintuneena olet kovin uskollinen kumppani. Työskentelet ahkerasi yhteisen elannon eteen ja tuet kumppaniasi kaikessa, mitä tämä tekee. Sinun on vaikea osoittaa tunteitasi avoimesti. Seksi sujuu hyvin, sillä pysyvässä parisuhteessasi pääset eroon estoistasi. Kiintymyksen osoittaminen on sen sijaan tuottaa sinulle vaikeuksia. Sinun on vaikea ymmärtää omia tunteitasi, ja jonkun toisen tunteiden ymmärtäminen on vielä vaikeampaa. Reagoit tähän vetäytymällä itseesi. Kumppanisi pitää ymmärtää, että se joutuu tunteiden pelosta, ei puutteesta. Sinusta on pelottavaa olla tunteidesi armoilla. Et hallitse sellaista tilannetta. Et ole yhteydessä omiin tunteisiisi, ja siksi niihin keskittyminen tuntuu sinusta luonnottomalta silloinkin kun olet onnellinen. Tunnet tarvetta pitää tunteesi kurissa ja siksi sinun on helpompi osoittaa kiintymystä esimerkiksi antamalla lahja kuin sanomalla "minä rakastan sinua".

Sinun on helppo pohtia tunteitasi ja tajuta, mitä tarvitset ollaksesi tyytyväinen. Saat tyydytystä parisuhteestasi, johon seksi ja aistillisuus kuuluvat luonnollisina osana. Yrität ymmärtää luonteesi tunteellista ja herkkää puolta. Olet hyvin kunnianhimoinen ja suuntaat kunnianhimosi yleensä joko vastakkaisen sukupuolen valloittamiseen ja uran luomiseen. Eroottiset tarpeet ja tuntemukset pakottavat sinua katsomaan sisimpääsi, mikä sinulle on täysin vierasta aluetta. Etenet suhteessasi hitaasi, mutta olet varsin luotettava kumppani. Olet tarkkanäköinen ja terävä. Tiedät mitä tarvitset ollaksesi tyytyväinen ja etsit kumppanin, joka tukee näitä pyrkimyksiäsi.

Polvitaipeiden hellä sively voi tuntua sinusta erittäin nautinnolliselta. Erogeenisia alueitasi voivat olla myös vatsa, kädet ja kyynärvarret, ja niiden lempeä hieronta saa sinut syttymään nopeasti.

Nautit muodollisen seurustelun rituaaleista. Kunnollinen esittely ja ensitreffit ovat sinulle tärkeitä asioita. Syöt mielelläsi illallista ravintolassa, ja vasta usean tapaamisen jälkeen sovit jälkiruokakahveista jommankumman luona. Haluat pitää ohjat tiukasti käsissäsi - tahdot hallita sekä itsesi että tilanteen. Kiihkon valtaan heittäytyminen pelottaa sinua. Haluat edetä kaikessa rauhassa, sillä sinulta vie kauan oppia luottamaan toiseen. Luottamus kehittyy hitaasti sitä mukaa kuin opit tuntemaan kumppanisi. Tuntiessasi olosi turvalliseksi tuot suhteen fyysisille tasolle. Haluat käyttää paljon aikaa rakasteluun, ja hoputtaminen saa sinun kiihkosi sammumaan.

Osoitat tunteitasi usein halaamalla kumppaniasi. Halauksesi eroaa kuitenkin tunteellisesta sivelystä ja sinulle halaus on luottamuksen osoitus. Kumppanisi on hyvä ymmärtää, ettei kyseessä ole ainoastaan suhteen alkuvaiheeseen liittyvä fyysinen hellyydenosoitus, vaan halaaminen tuo sinulle hyvin tärkeää myös vakiintuneessa parisuhteessa. Huolellisesti valitut lahjat ja huomaavaiset eleet saavat sinut vakuuttuneeksi kumppanisi rakkaudesta paljon paremmin kuin sanat tai fyysiset teot.

Haluat hallita tilanteen ja inhoat hoputtamista ja panostamista. Et myöskään pidä salakähmäisestä tai kiireisestä seksistä, vaikka toisinaan saatatkin heittäytyä täysin kiihkeän himon valtaan. Inhoat sellaisia asentoja, jossa partneri on takanasi. Tunnet silloin olevasi jollain tavoin ulkopuolinen ja ajattelet kumppanin vain tyydyttävän omia tarpeitaan sen sijaan, että tämä ilmaisisi seksillään kiintymystä tai rakkauttaan. Et halua tällaista persoonatonta seksiä. Sinä halut rakastella!

Harrastat itsetutkiskelua ja sinulla saattaa olla rikas fantasiamaailma, vaikket sitä myönnäkään muille. Haluat pitää asiasi omana tietonasi. Fantasiasi eivät myöskään välttämättä ole eroottisia. Kunnianhimoiset kuvitelmasi saattavat hyvinkin liittyä uratavoitteisiin ja rahan ansaitsemiseen. Kun sitten haaveilet seksistä, se on maanläheistä ja intohimoista rakastelua.

Sinuun vetoaa fantasia, jossa olet suuren yrityksen toimitusjohtajan huoneessa hyvin halukkaan sihteerin kanssa. Tämän fantasian voittaa vain kuvitelma, että olet itse tuon suuren yrityksen toimitusjohtaja. Fantasioihisi liittyy usein työpaikan kokoushuoneenpöytä. Haluat aina hallita tilannetta. Koska fantasiat tarjoavat tilaisuuden kokeilla jotain erilaista, saatat kuvitella, että hillitön himo valtaa sinut tai joku haluaa sinua palavan kiihkeästi.

Lemmenpesäsi saisi mieluiten sijaita jossain ylellisessä ympäristössä. Arvostat suuresti viiden tähden hotellin näköalasviittiä. Sopiva ympäristö voisi olla myös kaunis maalaiskartanohotelli, etenkin jos huoneessa on pylvässänky. Jos ilmapiiri on miellyttävä ja palvelu ensiluokkaista, olet enemmän kuin tyytyväinen. Käytännöllisyytesi vuoksi ajattelet , että keittiökin voi olla tarpeeksi jännittävä paikka. Seikkailuhaluina taas nautit päästessäsi rakastettusi kanssa viihtyisään takkatulen lämmittämään mökkiin, josta avautuu upea näköala. Silloin olet valmis hylkäämään varovaisuutesi ja laskeutumaan pehmeälle matolle takan eteen intohimoista iltaa varten.

Suhtaudut satunnaisiin suhteisiin epäluuloisesti ja päätät yleensä suhteen saatuasi ensimmäisen merkin siitä, ettei kaikki vastaa odotuksiasi. Konservatiivisuutesi tulee ilmi vakiintuneessa parisuhteessa. Velvollisuudentuntoisena ja vastuullisena seisot kumppanisi rinnalla miltei tilanteessa kuin tilanteessa, ja suhteen lopettaminen on sinulle vaikeaa. Kun suhteessa ilmenee ongelmia, teet kaikkesi korjataksesi tilanteen. Koet sen velvollisuudeksesi, etenkin jos perheessäsi on lapsia. Kun viimein päätät suhteen, ero on lopullinen.

Kun parisuhteesi on muuttunut pelkäksi kulissiksi, saatat etsiä rakastajan, mutta muuten olet lojaali ja uskollinen. Kumppanisi syrjähypyn voit antaa anteeksi, vaikka unohtaminen onkin vaikeampaa ja perheellisenä haluat yleensä jatkaa yhdessäoloa.

Sinut vietellään miljonääreillä, perheyritysten toimitusjohtajilla tai muuten perillisillä ja muilla korkeassa asemassa olevilla ihmisillä on parhaat mahdollisuudet vietellä sinut. Viettelijäsi on syytä pukea ylleen parhaat vaatteesi, sillä et ole kiinnostunut vähäpätöisen näköisistä ihmisistä. Muodollisesta esittelystä on aina apua. Sinulle kannattaa ehdottaa treffejä perinteiseen tyyliin ja tehdä selväksi, ettei odota seksiä ennen kuin suhde on edennyt pitemmälle. Nautit muodollisesta seurustelusta. Toisaalta joskus sinut voi valloittaa myös niin nopealla toiminnalla, ettet edes ehdi tajuta, mitä on tekeillä. Tätä taktiikkaa käyttävien on paras olla antamatta sinulle tilaisuutta kieltäytyä.

Säästät mieluummin rahasi kuin tuhlaat ne ostamalla itsellesi jotakin. Siksi nautit saadessasi kalliita lahjoja, jotka eivät ole ehdottoman tarpeellisia. Arvostat perinteitä ja nautit kaikesta klassisesta - parfyymeistä, kirjoista, maalauksista, autoista ja kartanoista.

Tarjoat kumppanillesi ikuista uskollisuutta. Arvostat vakaata parisuhdetta ja velvollisuudentuntoisena ihmisenä teet kaikkesi perheesi elannon ja onnellisuuden eteen. Suhtaudut avioliittoon hyvin vakavasti. Kätket varautuneen ulkokuoresi alle lämpimän ja rakastavan sydämen. Saatat tavoitella korkeaa asemaa niin keskittyneesti, että sinulla ei ole aikaa perheelle, mutta useimmiten sinusta on erittäin tärkeää lujittaa perhesiteitä viettämällä aikaa yhdessä puolison ja lasten kanssa.Lähetä Kauriin erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com