Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Kalat


Rakastuneena vaivut hurmioituneena haaveisiin, etkä erota toisistaan seksiä ja rakkautta. Haluat sulautua ja yhtyä kumppaniisi. Olet viettelevä ja romanttinen etkä näe mitään rajoja itsesi ja rakastettusi välillä. Aivan liian usein kuitenkin haaveesi osoittautuvat kuitenkin vain harhakuviksi.

Olet parantumaton romantikko. Mielessäsi rakkaus ja seksi liittyvät kiinteästi toisiinsa. Seksi merkitsee rakkautta ja rakkaus merkitsee seksiä. Partnerisi saattaa aluksi pitää suhdetta unelmiensa täyttymyksenä, sillä olet runollinen ja romanttinen kumppani. Häilyväisenä ja unelmiisi vaipuneena osaat olla juuri sitä mitä rakastettusi haluaa. Uskot löytäneesi todellisen sukulaissielun aina kun rakastutut tai tunnet himoa. Sinun on vaikea erottaa näitä kahta tunnetta toisistaan. Annat rakastetullesi sekä ruumiisi ja sielusi. Unelma voi kuitenkin helposti muuttua painajaiseksi kun viimein tajuat, että kaikki ei olekaan sitä miltä alussa näytti. Sinun on äärimmäisen vaikea irrottautua suhteesta, sillä olet kietoutunut siihen tiukasti.

Olet erittäin intuitiivinen. Vaistoat mitä rakastettusi ajattelee, tuntee ja toivoo. Tiedät sanomattakin kumppanisi eroottiset tarpeet ja osaat ottaa ne vaistomaisesti huomioon. Sinulle on tärkeintä seksissä kumppaniin sulautuminen. Heittäydyt suhteeseen täysillä ja kadotat usein oman itsesi heijastaessasi rakastettusi tunteita ja ajatuksia. Voit tulla niin hajanaiseksi, että sinun kumppanisi eivät enää saa sinusta otetta. Häilyväisenä tarvitset kumppaniasi kanavoimaan syvät tunne-energiansa seksuaalisesti kootaksesi siten itsesi uudelleen.

Valitset valitettavan usein erittäin epäsopivan kumppanin ja sinusta tulee nopeasti rakkauden uhri. Kuvailet usein tilannetta tähän tapaan: "En vain voinut torjua häntä, parka oli niin kovasti rakkauden tarpeessa". Tai sitten: "Tämä on aivan upeaa, me olemme luodut toisillemme, juuri tätä olen odottanut koko elämäni". Tämä on hallitsevan planeettasi neptunuksen vaikutusta. Se edustaa mystistä liittoa, illuusioita ja harhakuvitelmia, haaveita ja petoksia. Se hämärtää joskus totuuden. Olet vaikutteille altis ja kaipaat kiinteää, mystistä yhteyttä, jonka uskot olevan mahdollinen oikean kumppanin kanssa. Katselet rakastettuasi ruusunpunaisin silmälasien läpi.

Olet toiveikas ja optimistinen. Ajelehdit suhteesta toiseen ja uskot aina, että uusin rakastettusi on etsimäsi täydellinen kumppani. Rakastut hullun lailla kerran toisensa jälkeen, toivut pettymyksestä harhakuvan romahdettua ja aloitat jälleen uuden suhteen. Jonain päivänä kuitenkin löydät sen todellisen rakkauden ja silloin tunnet tulleesi kotiin.

Olet muuttuva ja luonteeltasi kaksijakoinen ja kellut tunteidesi kuljettamana. Usein luonteesi kaksi eri puolta kiskovat sinua eri suuntiin, etkä mahda sille mitään.

Dualistisena sinun on helppo pitää kahta suhdetta yhtä aikaa. Etkä myöskään ole sopiva kumppani uskollisuutta vaativille kumppaneille. Syrjähyppy ei kuitenkaan merkitse sinulle, että rakastaisit kumppaniasi yhtään vähemmän kuin aikaisemmin, joskin tämän on luultavasti vaikea uskoa sitä. Sinun mielestäsi kaikki on vain rakkautta!

Rakastuneena sinulla on nenälläsi ruusunpunaiset lasit ja katselet maailmaa kuin kauniin sumun läpi. Kaikki on ihanaa ja täydellistä, unelmasi ovat toteutuneet. Rakastat rakastuneena olemista. Romanttisena nautit suunnattomasti seurustelun yksinkertaisista rituaaleista: rakkausviesteistä, kukista ja lahjoista. Eikä romantiikka lopu siihen, kun seurustelu muuttuu avo- tai avioliitoksi. Järjestät mielelläsi suhdetta piristäviä tapaamisia jossain kodin ulkopuolella.

Saatat tulla niin riippuvaiseksi kumppanistasi, että kadotat oman itsesi. Sinusta voi tulla helposti rakkauden uhri. Uhraat kaiken rakastettusi vuoksi. Haluat tuntea itsesi tarpeelliseksi, ja siksi herkät ja apua kaipaava ihmiset vetävät sinua puoleesi. Valitettavasi suunnaton rakkaudenkaipuusi voi tehdä sinut sokeaksi kumppanisi vioille. Ensirakkauden kuuman haihduttua syytät rakastettuasi puutteista, joita et alussa huomannut tai joiden uskoit korjaantuvan rakkauden ansiosta.

Haluat miellyttää kumppaniasi etkä tahdo missään nimessä loukata tämän tunteita. Tästä seuraa toisinaan rikottuja lupauksia. Vastaa hetkeäkään epäröimättä ja harkitsematta "kyllä". Lupaat kumppanillesi vaikka kuun taivaalta, jos uskot, että se tekee kumppanisi onnelliseksi. Kun et sitten pystykään pitämään lupauksiasi, toivot, että kumppanisi vain unohtaisi asian. Et yleensä selittele käytöstäsi, sillä et kestä nähdä rakastettusi pettynyttä ilmettä.

Et ole kovin uskollinen. Hellän sydämesi ja romanttisen luonteensa vuoksi ajaudut usein syrjähyppyihin. Suhteen lopettaminen on sinulle niin vaikeaa, että aloitat usein uuden suhteen ennen kuin olet selvittänyt tilanteen entisen kumppanisi kanssa.

Jalkaterät ovat sinulle erogeeninen alue. Sinusta on ihanaa, kun jalkojasi sivellään, hierotaan tai vain pidellään. Varpaiden imeminen saa sinut suorastaan villiintymään.

Häilyväisenä et aina tiedä tarkkaan, mistä pidät, eikä sinun ole myöskään helppoa kertoa eroottisista tarpeistasi. Odotat kumppanisi vaistoavan ja tyydyttävän ne. Sitten saatat kyllä sanoa: "juuri tuota minä halusinkin" tai "ei, en pidä tuosta". Suostut auliisi partnerisi ehdotuksiin ja fantasioihin. Joskus sinusta voi tulla kumppanisi oikkujen uhri, mutta useimmiten opit siten tuntemaan itsesi ja mieltymyksesi paremmin.

Romantiikasta olet pitänyt aina. Rakastat sydämiä ja kukkia, ja kaipuusi herättää parhaiten kumppani, joka kuiskailee korvaasi helliä sanoja, lausuu eroottisia rakkausrunoja ja ylistää kauneuttasi. Tunnelmallinen paikka, hämärä valaistus, kynttilät viini ja sopiva taustamusiikki - ne saavat sinut eroottiselle tuulelle.

Toteutat mielelläsi fantasioitasi, mitä eroottisempia ja aistillisempia, sitä parempi. Arvostat suuresti kumppania joka pystyy sukeltamaan mielikuvitusmaailmaasi.

Inhoat sitä, että sinut palautetaan takaisin maanpinnalle. Karkea käytös ja julkeat puheet murskaavat sinun kauniit kuvitelmasi. Sinusta on erittäin ikävää joutua kohtaamaan jokapäiväinen todellisuus. Et halua harteillesi suurta vastuuta, ja inhoat kaikenlaista painostusta. Syyllisyydentuntoisena ja todellisuuspakoisena et myöskään haluaisi kohdata tekojesi seurauksia., vaan sisäinen ahdistus riittää sinulle. Ahdisteleva kumppani saakin pian huomat, että lähdet vilkkaasti toiseen suuntaan.

Sinulla on rikas ja vilkas mielikuvitus, ja fantasiamaailma tuntuu sinusta usein todellisemmalta kuin ulkomaailma. Vietät usein "kunpa vain"- elämää ja haaveilet aina siitä, millaista olisi elää täydellisessä rakkaussuhteessa. Tosielämä ei tietenkään yleensä vastaa kuvitelmaasi, eikä kumppanin kanssa synny mystisen syvää yhteyttä, josta olet aina unelmoinut.

Eloisan mielikuvitusmaailmasi vuoksi sinulla on toisinaan varsin korkealentoisia fantasioita, joissa astut myyttien ja magian maailmaan. Sinua kiehtoo kuvitelma satumaasta tai vedenalaisesta valtakunnasta.

Et tyydy vain haaveilemaan, vaan luot usein myös oman fantasiaympäristösi. Pidät ehkä kylpyammetta eroottisena ympäristönä. Toisaalta mielikuvituksekkaana voit tehdä mistä tahansa paikasta eroottisen. Lisäät sinne ehkä nonparelleja, kermavaahtoa ja hilloa…

Rakastat vettä ja romanttisia paikkoja joten loistoristeily Intian valtamerellä tai Karibianmerellä sopisivat sinulle erinomaisesti romanssin miljööksi. Muutenkin pidät kaikesta veden, etenkin meren, läheisyydessä olevista paikoista. Sinussa on enemmän kuin aavistus mustalaista, joten sinulle voisi sopiva ympäristö olla myös romaanien asuntovaunu, jossa soittaa unkarilainen viulisti.

Takerrut menneisyyteen ja rakastettuusi, etkä koskaan katkaise välejäsi kokonaan. Suhteesi voivat jatkua jatkumistaan päättymättä koskaan kunnolla. Vanha suola janottaa sinua usein, mutta se on sinusta vain hienoa vain vähän aikaa.

Kiinnyt kumppaniisi niin tiukasti, että irrottautuminen on tuskallista. Lähdet ja palaat, kerta kerran jälkeen. Et kestä ajatusta, että loukkaisit jonkun tunteita, etenkään ihmisen jota olet joskus rakastanut. Siksi teeskentelet rakastavasi yhä kumppania, vaikka tunteet olisivat kuolleet jo ajat sitten. Vaikka harhakuvitelmat olisivat särkyneet, toivot silti, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Kun viimein päätät lopettaa suhteen, luultavasti livahdat ulos ovesta sanaakaan sanomatta. Et kestä välikohtauksia, ellet ole itse suunnitellut niiden sisältöä.

Rakastat kaikenlaisia lahjoja. Mitä romanttisempi lahja on, sitä parempi. Pidät lahjoja rakkaudentunnustuksina, ja rakkaus on sinulle äärimmäisen tärkeää.Lähetä Kalat erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com