Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Jousimies


Rakastat vapautta ja olet synnynnäinen huikentelija, joka ei halua olla kovin pitkään paikallaan. Olet kiihkeä ja nautit spontaanista intohimosta seksiseikkailusta. Olet ikuinen optimisti ja kuljet aina viimeisimmästä kiihkeästä kohtaamisesta kohti kulman takana odottavaa suurta täyttymystä.

Olet innokas matkustaja, ja haluat tutustua aina uusiin paikkoihin ja uusiin ihmisiin. Olet intohimoinen, joskin viettisi voimakkuus vaihtelee, ja tarvitset eloisaa, kekseliästä seksiä sekä älyllisiä virikkeitä. Käytät aikaa kumppanisi henkiseen ja fyysiseen tunnusteluun seksin aikana. Et kuitenkaan siedä pitkästymistä missään tilanteessa, etenkään sängyssä. Lämmittelyvaiheesi voi viedä tuntikausia. Seksinnälkäsi on niin suunnaton, että sinun kannattaisi ehkä syöttää rakastetullesi säännöllisesti ginsengiä ja E-vitamiinia. Jos kiinnostut joskus muista asioista voit unohtaa rakkauselämäsi kokonaan.

Päästelet usein suustasi hyvää tarkoittavia, mutta varsin tahdittomia toteamuksia., jotka saavat partnerisi kiihkeimmänkin kaipuun hiipumaan. Partneriltasi vaaditaankin huumorintajua, joka pelastaa yleensä tilanteen, mutta jos kumppanisi ei osaa nauraa, suhde ei kestä pitkään, sillä maailmassasi on valtavasti tilaisuuksia hilpeisiin seksiseikkailuihin.

Olet avosydäminen ja seikkailunhaluinen luonne. Ikuinen optimistisuus on osa sinua. Olet aina toiveikas ja luotat vahvasti tulevaisuuteen. Siksi saatat odottaa tyynen rauhallisena, että oikea kumppani osuu kohdalleen, vaikka olisit juuri tehnyt tyypillisen hyppysi tuntemattomaan ja loikannut pahasti harhaan. Olet aina valmis riskinottoihin ja uhkapeliin. Jos yrityksesi ei onnistu, sinnikkäänä siirryt tekemään jotain muuta.

Olet filosofinen ja filosofisuutesi ajaa sinua etsimään avarampaa perspektiiviä ja totuutta.. Tarvitset jotain mihin uskoa, ja se jokin saattaa olla rakastettusi. Sinulle on tärkeää, että kumppanisi on henkisesti samalla aaltopituudella kanssasi. Tarvitset seuraa elämänkouluun, mutta negatiivisen puolesi vuoksi saatat löytää kumppanisi sijasta varojasi kuluttavan taakan. Sinulla on taipumusta mennä sekä ääripäihin, että kohtuuttomuuteen.

Hyppiminen sängystä tai suhteesta toiseen on vain yksi puoli spontaanisuuttasi ja vaihtelevaa luonnettasi. Sinun pitäisi oppia sanomaan joskus ei. Innokkaana ja ajattelemattomana lupaat ennen kuin ehdit edes harkita asiaa tarkemmin ja kun sinulla sitten on liikaa tekemistä voit unohtaa lupauksesi. Toiset voivat pahoittaa mielensä välinpitämättömyytesi vuoksi.

Rakastut helposti. Usein on kuitenkin kyse hullaantumisesta, mutta et piittaa siitä, etkä yleensä erota rakastumista ja hullaantumista toisistaan ennen kuin suhde on ohitse. Sinusta on ihanaa olla rakastunut. Et murehdi tulevaisuutta, vaan nautit innokkaasti ja intohimoisesti nykyhetken tapahtumista. Vaikka vietätkin mielelläsi aikaa rakastettusi kanssa - yhteiset viikonloppumatkat ovat sinusta erityisen nautinnollisia - Tarvitset aikaa myös kaikkiin muihin sinulle tärkeisiin asioihin. Et kaipaa yhtämittaista yhdessäoloa kumppanisi kanssa, et edes suhteen alkuvaiheessa. ET myöskään osoita tunteitasi kovin avoimesti muiden ihmisten nähden. Kahden kesken tilanne onkin sitten erilainen. Silloin ilmaiset eroottista kaipuutasi intohimoisesti. Seksin jälkeen alat kuitenkin usein tekemään jotain aivan muuta. Haluat mutkattoman, suorasukaisen rakkauselämän, johon sisältyy paljon kiihkoa ja mahdollisimman vähän riitoja ja huolia. Ongelmasi rakkaudessa on, että kaipaat koko ajan enemmän. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka kulman takan olisi jotain parempaa - uusi romanssi, kiehtovampi kumppani, aistillisempi, eroottisempi suhde. Vehreämmät laitumet kutsuvat sinua alati. Ainoastaan syvä rakkaus pitää sinut aloillasi, ja sitoutuessasi olet yleensä uskollinen.

Kun viimein vakiinnut, haluat säilyttää suhteen kiinnostavana ja jännittävänä ja yrität kaikin keinoin välttää pitkästymistä. Saatat esimerkiksi lähteä lomalle yksin tai hankkia omia harrastuksia, etenkin jos olet kiinnostunut eri asioista kuin kumppanisi. Sinun pitäisi kuitenkin yrittää muistaa kertoa rakastetullesi, minne menet ja milloin tulet takaisin!

Lantio ja reidet ovat eroottisia alueitasi. Reisiesi sisäpinnan hellä sively voi olla sinusta äärimmäisen eroottista. Hieronta on loistava keino saada yhteys omaan kehoosi. Kumppanisi kannattaa aloittaa hierominen lantiosta ja reisistä. Se sytyttää sinut niin tehokkaasi, että muiden paikkojen hieromiseen luultavasti edes jää aikaa.

Rakastat vapautta ja nautit todella flirttailusta ja viettelystä ja kumppaniehdokkaan piirittäminen on sinusta erittäin kiihottavaa. Flirttailu uuden tuttavuuden kanssa voi johtaa nopeasti intohimoiseen seksiin - mutta ei aina. Joskus kaipaat vain hieman piristystä elämääsi ja haluat testata flirttailutaitojasi.

Pidät mutkattomasta ja jännittävästä seksistä. Kammoat tylsiä rutiineja ja siksi mikä tahansa vaihtelu on sinusta tervetullutta. Kekseliäät ehdotukset, viikonloppumatkat ja seksileikit houkuttelevat sinua uusiin nautintoihin. Viisas partnerisi keksii aina jotain kiehtovaa tylsän päivän varalle. Ihanne kumppanisi on spontaani ja hauska ihminen, joka pystyy puhumaan monenlaisista tapahtumista, harrastaa urheilua ja pelejä, matkustelee mielellään ja ohittaa matkoilla kohdatut vaikeudet olankohautuksella. Hänen pitäisi myös pystyä kiehtomaan ja kiinnostamaan sinua koko ajan.

Pidät vaihtelusta ja toisinaan sinun halusi voi saada syttymään yhteinen kylpy tai hieronta. Inhoat rutiineja, sillä ne saavat sinut nopeasti pitkästymään. Siksi sinulle ei sovi lainkaan partneri, joka haluaa aina samanlaista esileikkiä ja seksiä. Et siedä kumppanissasi epärehellisyyttä, vaikkakin saatat itse kaunistella totuutta, jos uskot voivasi siten välttyä riidalta. Haluat aina tietää missä mennään. Ja jos toinen osapuoli esittää liian vaikeasti saatavaa, siirryt pian uuteen seikkailuun. Et pidä kumppanista, joka lähentelee julkisesti. Kiihkeät suudelmat ja hyväilyt saavat sinut kiemurtelemaan vaivautuneena. Hellyydenosoituksissa ei mielestäsi ole mitään vikaa kahden kesken, mutta et halua osoittaa kiintymystäsi muiden nähden. Et myöskään kestä rakastettua, joka vaatii koko ajan aikaasi. Sinun mielestä elämässä on paljon kiinnostavampaakin tekemistä - suurimman osan ajasta.

Olet eloisa ja kekseliäs etkä haaskaa aikaa fantasioihin, sillä nautit enemmän itse toiminnasta. Saatat toki kuvitella, millaista seksi on uuden kiehtovan partnerin kanssa voisi olla, mutta tällainen fantasia kestää yleensä muutaman minuutin eikä tuntikausia kuten useilla muilla.

Nautit seksistä taivasalla. Energisenä ulkoilmaihmisenä olet varmasti jo löytänyt lukuisia sopivia paikkoja - kukkuloita, metsiä, puroja ja auringonpaisteisia niittyjä. Mieluisa paikka sinulle voisi olla myös mökki metsän keskellä tai yksityisosasto idän pikajunassa tai missä tahansa junassa, joka kiitää halki syksyisen ,värikkään metsän. Sinua kiehtovat kuumat, eksoottiset ja vilkkaat kohteet, samoin kulttuurillisesti tai arkkitehtuurillisesti kiinnostavat paikat. Itse asiassa sinulle sopii mikä tahansa paikka, joka on kaukana kotoa.

Päätät suhteen mahdollisimman lempeästi, vaikkakin sinun lähtöäsi saattavat säestää kipinät. Et arastele sanoa omaa mielipidettäsi ja jos kumppanisi ei pidä siitä, hän todistaa mielipiteensä oikeasti ja vaihtaa sitten maisemaa. Suhteesi ovat yleensä melko lyhyitä, mutta kun sitoudut avio- tai avoliittoon, yrität tosissasi saada suhteen toimimaan. Jos et onnistu, et jää murehtimaan asiaa. Ihanteellisessa erossa sinulle jää hyviä ystäviä ja paljon onnellisia muistoja.

Olet erittäin itsenäinen. Olet hyvin pitkälti oma herrasi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet nauttisi parisuhteistasi. Nautit omilla ehdoillasi. Et halua liian kiinteitä tunnesiteitä, ja sitouduttuasi opit tasa-arvoista kumppanuutta. Olet oikein hauska matkaseuralainen ja erittäin seksikäs partneri silloin, kun olet sillä tuulella.

Erosanalyysissä mainitut tuoteviittaukset voit tilata netistä itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi. rakasLähetä Jousimies erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com