Etusivu

Kauris
22.12-19.1

Vesimies
21.1.-19.2

Kalat
20.2.-20.3

Oinas
21.3.-20.4

Härkä
21.4.-20.5

Kaksoset
21.5.-21.6

Rapu
22.6.-22.7

Leijona
23.7.-22.8

Neitsyt
23.8.-23.9

Vaaka
24.9.-23.10

Skorpioni
24.10.-22.11

Jousimies
23.11.-21.12

Palaute

Linkit


 

Erosanalyysi.com - Härkä


Olet ehdottomasti aistillinen. Intohimosi ja voimakas sukupuoliviettisi saavat heräämään kauniit ihmiset ja paikat. Olemuksesi huokuu aistillisuutta ja herätät halua, mutta teet harvemmin itse aloitteen. Odotat toisen osapuolen olevan aktiivisempi.

Olet varovainen ja käytännöllinen. Reagoit varsin hitaasti sekä muiden eroottisiin viesteihin sekä omaan kaipuuseesi, mutta rohkaistuasi viimein mielesi saat aikeesi päätökseen.

Voimakkaasta sukupuolivietistäsi huolimatta et anna halujen ohjailla toimintaansa. Arvostat vakaata, säntillistä elämää ja olet erittäin omistushaluinen kumppani. Mielestäsi aktiivinen seksielämä kuuluu parisuhteeseen ja vakiintuneena suhtaudut seksiin mutkattomasti ja nautit siitä suunnattomasti, mutta et kaiken muun kustannuksella.

Parisuhteessa pidät usein seksiä itsestään selvyytenä, mutta seksielämän puuttuminen saa sinut turhautumaan. Saatat kuitenkin jäädä seksittömään suhteeseen koska kaipaat kuitenkin ennen kaikkea turvallista ja vakaata elämää.

Olet vahvasti yhteydessä omaan kehoosi ja saatat pitää fyysisiä tuntemuksia rakastelun tärkeimpänä puolena. Sinun olisi hyvä oppia kertomaan tunteensa ja kuvitelmansa kumppanillesi, vaikka se tuntuukin sinusta vaikealta. Palkkio on ruhtinaallinen.

Hallitseva planeettasi on aistillinen Venus, minkä vuoksi olet erityisen kiinnostunut seksistä. Venus saa sinut janoamaan aistinautintoja ja täyttymyksiä. Makuuhuoneessasi saattaa olla satiinilakana suuressa mukavassa sängyssä ja vaatekaappisi on täynnä eroottisia silkkiyöasuja, joiden päälle puen luultavasti lämpimän, kodikkaan aamutakin.

Pidät kauniista kasvoista ja valitset yleensä hyvännäköisen kumppanin, mutta silti muut tekijät kuten kumppanin sopivuus vaikuttavat valintaasi enemmän kuin pelkkä ulkonäkö.

Et nauti yhden yön suhteista. Haluat oppia tuntemaan kumppanisi kunnolla ennen kuin olet valmis seksiin. Kun viimein päätät edetä sänkyyn asti suunnittelet kaiken todella huolellisesti. Viettelysi on hidasta ja aistillista, mutta samalla sinnikästä ja päättäväistä. Et yleensä luovuta helpolla, vaan piirität halujesi kohdetta itsepäisesti.

Et kuitenkaan välttämättä ole kovin mielikuvituksekas ja yhdessä rutiinin kaipuun kanssa tämä puute saattaa johtaa seksuaaliseen kaavoihin kangistumiseen. Eroottinen käyttäytymisesi voi olla todella yllätyksetöntäkin. Olet joka tapauksessa pitkän esileikin ja aistillisen täyttymyksen mestari. Jos kumppanisi osaa arvostaa taitojasi, tämä on kaikkein kestävintä.

Nautit fyysisestä kosketuksesta ja sinut voi lempein sanoin ja elein houkutella olemaan eroottisesti seikkailunhaluisempi. Avainsanasi on "lempeä". Pienikin painostus voi saada sinut pitämään entistä tiukemmin kiinni vakiintuneesta rutiineista.

Kun rakastut, rakastut syvästi ja lopullisesti. Haluat viettää loppuelämäsi rakastettusi kanssa. Suhtaudut rakkauteen hyvin vakavasti ja haluat mennä naimisiin kun oikea kumppani löytyy. Sinua on tärkeää saada näyttää rakkautesi ja jakaa ilosi muiden kanssa. Anteliaana kutsut ystäväsi hienoille illallisille tapaamaan uutta rakastettuasi ja käyt hänen kanssaan mielellään ulkona. Olet suorasukainen ja kaartelematon kumppani. Suhteesi fyysinen puoli sujuu loistavasti, mutta tunnepuolella saattaa olla vaikeuksia. Uskot silmiäsi ja korviasi ja muiden harrastama juonittelu saa sinut perinpohjin ymmälleen. Odotat että kaikki muutkin tarkoittavat sitä mitä sanovat ja pitävät lupauksensa. Jos kumppanisi kätkee tunteensa, sinun on vaikea selvittää mistä on kyse. Sinun on itsesi erittäin tärkeää oppia näyttämään tunteesi rakastetullesi. Tunteiden ilmaiseminen koskettamalla on hyvä alku, mutta sinun on myös opittava puhumaan tunteistasi.

Olet mustasukkainen ja omistuksenhaluinen kumppani. Olet uskollinen kuolemaasi asti ja odotat samaa rakastetultasi. Flirttailu on sinusta sopimatonta. Haluat olla kumppanisi kanssa yhtä, mikä saattaa olla hankalaa jos kumppanisi kaipaa omaa tilaa ja vapautta. Omistaudut suhteeseen todella.

Suu ja makuaistisi ovat erogeenisia alueita ja siksi nautit kiihkeistä suudelmista. Kumppanisi kannattaa syöttää sinulle herkullisia makupaloja, sillä ne kiihottavat aistejasi. Kaulasi ja niskasi sively saa sinut syttymään. Koko kehosi on herkkä kosketukselle. Hitaasti alaspäin etenevät sivelyt aiheuttavat sinulle voimakkaita nautinnon väreitä.

Haluat edetä kaikessa rauhassa! Mieluiten vietät koko viikonlopun sängyssä ja nautit hitaasta, aistillisesta ja eroottisesta rakastelusta. Sinulle sopii kumppani, joka ei hoputa sinua vaan etenee mielellään rauhallista tahtia ja joka arvostaa myös pitkää esileikkiä. Et pidä siitä, että sinua painostetaan kiihdyttämään tahtia. Pidät suuressa arvossa partneria, joka hemmottelee sinua ja ottaa huomioon tarpeesi.

Välipalat seksin lomassa ruokkivat eroottista energiaasi. Välipalan pitäisi olla ehdottoman herkullinen - kaviaari ja jäätelö saavat sinut ehkä villiintymään.

Kosketukset ja tuoksut merkitsevät sinulle paljon. Aistillisuutesi ansiosta saatat viettää tuntikausia sivellen ja hieroen kumppaniasi ja nauttien itse hellistä hyväilyistä. Rakastat silkkiä ja parfyymiä, jotka kiihottavat aistejasi. Tuoksuvien voiteiden ja öljyjen käyttö voi tuottaa sinulle suurta nautintoa. Kumppanisi kannattaa pitää mielessä myös hyvän aterian ja viinin sytyttävä vaikutus ennen rakastelua.

Inhoat suunnattomasti hoputtamista ja painostamista. Jos kumppanisi on karkea tai tunteeton, menetät nopeasti kiinnostuksesi ja joskus jopa malttisi. Vaikka joskus ehkä rehentelet itsekin, inhoat kuitenkin karkeaa kieltä ja käytöstä. Kumppanin rahvaanomaisuus viilentää tunteesi tehokkaasti.

Kaikkein eniten inhoat muutoksia. Saatat ahdistua pienimmästäkin rutiinin muutoksesta ja jopa kumppanin ehdottama uusi asento voi saada sinut levottomaksi. Et halua ottaa mitään riskejä ja siksi harrastat aina turvaseksiä. Et todellakaan syöksy sänkyyn suin päin. Haluat tuntea olosi turvalliseksi ja vaara vaikuttaa sinuun kuin kylmä vesisuihku. Fantasioittesi tunnelma on yleensä miellyttävä ja aistillinen ja niihin liittyy usein ruokaa. Fantasia antaa mahdollisuuden hylätä tavalliset asenteet ja saatat suunnitella sänkyysi kokonaisen haaremin jotka palvovat vartaloasi.

Sinulla on myös pimeä puolesi. Joihinkin fantasioihisi saattaa liittyä kivun sekaista nautintoa. Et kuitenkaan missään nimessä paljasta tätä muille luonteestasi. Pidät kaikki synkät kuvitelmasi ja kaikki muutkin fantasiasi visusti omana tietonasi etkä luultavasti toteuta niitä koskaan.

Mielipaikkasi voi olla mukava ja pehmeä sänky tai ylellinen sohva. Kosketukset ja tuoksut ovat sinulle hyvin tärkeitä, joten ympäristön pitää olla kaikin puolin miellyttävä.

Olet tiiviisti yhteydessä luontoäitiin, joten sinulle voisi sopia eväsretki luonnon helmaan leutona kesäyönä tai jokin upea näköalapaikka sellaisena ajankohtana, jolloin siellä ei todennäköisesti ole muita.

Et juurikaan harrasta yhden yön suhteista ja olet iäti uskollinen rakastetullesi. Siksi suhteesi ovatkin yleensä kestäviä. Suhteen päättyminen on sinulle äärimmäisen vaikeaa ja yrität kaikin keinoin pitää kiinni kumppanistasi. Arvostat avioliittoa, etkä halua avioeroa silloinkaan kun puolisosi jo nukkuu eri huoneessa ja rakkaus on kuollut väliltänne aikoja sitten. Jos sinut pakotetaan avioeroon, taistelet omaisuuden jakamisesta katkeraan loppuun asti. Yhtä asiaa et anna anteeksi: uskottomuutta. Jos sinua on petetty, kannat kaunaa pitkään ja hartaasti. Hyvä kumppani voisi opettaa sinua käsittelemään intohimoasi ja rikkomaan eroottisia tabuja. Tunteiden ymmärtämisestä ja kumppanille avautumisesta olisi hyvä keskustella vakavasti.

Sinun on kuitenkin vaikea heittäytyä vapaasti nautinnon syövereihin, mutta täydellinen antautuminen yhdistää kumppaniasi ja sinua toisiinne.

Toteutat aina aikomuksesi. Piirität kiinnostuksesi kohdetta niin kauan, että voit voittaa tämän omaksesi. Et ehkä ole hienovarainen, mutta etenet hitaasti ja sinun viettelyaikeesi näkyvät jo hyvissä ajoin. Lähestyt kiinnostuksesi kohdetta vakaasti ja päättäväisesti.

Erosanalyysissä mainitut tuoteviittaukset voit tilata netistä itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi. rakasLähetä Härän erosanalyysi ystävällesi


Klikkaa Seksitarinoiden aarreaittaan.Klikkaa ylös  © 2003-2019 Erosanalyysi.com